top of page
Yazarın fotoğrafıMehmet TATLI / ZYBES

Scheffer Sohbetler 1

Güncelleme tarihi: 13 Haz 2021

Scheffer kurulusundaki hedeflerimiz ve manifestomuz uzerine bir yazi.



Sizler ile paylasimlarimizi yaptigimize bu blogumuza hoşgeldiniz.


Akil ve tecrübe, inovasyon ile birleştirildiğinde bir vizyon ortaya cikiyor. Kısaca biz bu vizyona scheffer ismini koyduk.

Gunumuzde tarim disindaki sektorleri inceler isek, en basitiyle giyim misal Alis veris merkezlerinde kendi uretiklerini sattigi magazalari gorebilirsiniz. Ayakkabi sektorunden ayni sekilde uretici ayni zamanda kendi magazasini acmis ve tuketiciye ulasmistir. Gida sektorunde de bu orneklere cok rastlaya biliriz. Yeni trend olarak ciftlik sahipleri kendi franchise fastfood sistemlerini kuruyor.


Faaliyet gosterdigimiz tarim sektorunu inceler isek bu yapilanmaya pek rastlamayiz. Bu noktada biz scheffer i bir fikir olarak dusunduk. Ihracat & ithalat, know how ve e-ticaret ile suregelen ticaret magazaciliga da gecis yapabilirdi.


SCHEFFER her bir musterisi ile birlikte kazandigi franchise zinciridir. Franchise Server yapisi ile tum magazalrinda satis guvenligi ve fiyat garantisi sunan scheffer arsivlerinde barindirdigi kabiliyet, tecrube ve ticari baglantilarini uretiminde kullanir. Scheffer ve musterisi herzaman bu yapilanmada butunun bir parcasidir, planlamanin fayda saglama ayagi cift tarafli hesaplanir ve kurgulanir. Scheffer alirken kazanmak uzerine kurullu bir mantigi takip eder. Ve bu kazanimi musterileri ile paylasir. Sadece magazalari icin uretim yapan fabrikasi ile musterilerini uretimin bir parcasi haline getirir. Uretim fabrikasi ve kendi satis magzasi aracilik hizmetlerinden dogacak extra maliyetleri bloke eder. Buyuk ambalaj urunler daha uzun sure efektif kullanilir.


Scheffer bizim firsatlarimizi sizin firsatlariniz haline donusturuken sizden guc alir. Sizin bize verdiginiz nakit alim gucu, size tekrar fiyat kazanci olarak geri doner. Scheffer sistemini besleyen en buyuk etken budur.


Scheffer, yerel kalmayip uluslar arasi calisan bir yapidir. Dunyadaki sektorel gelismeleri takip eder iken yabanci akademisyenler ile arge calismalrina devam etmektedir. Bu kapsamda ulkeye kazandirdigi yeni katkilar, aktifler ve hammaddeler mevcuttur.


Scheffer, organik mucadeleyi gelecek olarak gordugu icin bakteri calsimalarini yakindan takip etmektedir. Kazanimlarini bazi urunlerinde kullanmasi bunu desteklemektedir. Polis olarak adlandirilacak mikroorganizmalar belirli urunlerinde bulunmaktadir. Polis bitki kokunu cetelesme ve duzensizlige karsi korur. Bu saha sonuclari musterileri arasinda farkli sekillerde adlandirildigi bizim tecrubelerimiz arasindadir. Memnun edici bu tecrubeler schefferin musterisine sundugu bir arge kazanimidir.


Scheffer urunlerinin icerik tasarimlari bitkileri kodlamak uzerinedir. Her bir urun icerdigi icerik ile bitkiye onden belirli kodlar gonderir ve bitkiyi gerceklestirecek eyleme karsi hazirlar. Bu bitkinin neyapacagini belirleyen bir surectir ve tepkiyi yonledirmek bitkiyi yonetmek anlamina gelir. Her bir urun bitki uzerinde MASTER yapidadir. Kodlamalar NPK ve Metal Tuzlar kombinasyonu ile desteklenir.




Kaliteyi uygun fiyat bol miktarda bulabilceginiz guvenilir marka ve sade franchise magazciliktir scheffer.

3 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Kommentarer


bottom of page